B smart - pametna razsvetljava doma

Ne gleda na to ali se srečujete s prijatelji, uživate v prijetnem večeru doma na kavču ali opravljate delo od doma, vas mi podpiramo s popolno osvetlitvijo za vsako situacijo. Če imate radi toplo, nevtralno ali hladno svetlobo, morda imate radi svetle barve ali gledate v zvezde? Svetloba daje navdih, spodbuja koncentracijo, ustvarja vzdušje in prebuja energijo in občutke. Tukaj pridejo v poštev naše pametne svetilke, ki zagotavljajo popolno osvetlitev za vsako razpoloženje.

Našo novo ponudbo smo poimenovali »B smart«, ker vam ponuja na videz neskončno možnost nadzora svetlobe v vašem domu po vaših željah. To je možno z glasom, preko pametnega telefona ali na klasičen način preko daljinskega upravljalnika ali stikala za luči. Ne more biti enostavneje: razpakirajte, sestavite in prenesite brezplačno aplikacijo TUYA iz Apple ali Google trgovine. Namestitev vaših svetil v aplikacijo traja le nekaj klikov. Vse pomembne osnovne funkcije je mogoče enostavno upravljati z daljinskim upravljalcem. Dodatne funkcije kot na primer časovnik, nastavitve scene med napravami ali seznanjanje z Alekso, Siri ali Google home preko aplikacije. Všeč vam bo da se zbudite ob nežno svetleči svetlobi iz luči v vaši spalnici, prižgite vse luči naenkrat, pametna svetilka si zapomni zadnjo osvetlitev scene, ki ste jo izbrali s funkcijo pomnilnika in ima priročen dostop preko vgrajenega Bluetooth čipa, tudi ko je vaša omrežna povezava prekinjena. Preizkusite sami – B smart.

RGB – 16 milijonov barv, barvita svetloba za vaše razpoloženje. Izberete lahko različne barve sevanja na svetilki preko daljinskega upravljalca oziroma sprostite celoten barvni spekter 16 milijonov barv z uporabo nastavitev v aplikaciji.

Vijolična ni prava izbira, ampak nova rdeča. Ustvarja ravno pravo vzdušje za večerjo z ljubljeno osebo. Prebudite svoj borbeni duh z igranjem, zeleni in modri toni so prava barva za zmagovalca, kot si ti. Preobrazite svojo sobo v pravi disco v mestu, zabava zagotovljena v naši škatli.

CCT – kontrola belega tona osvetlitve. Ustvarite si pravi ambient za kuhanje, prijetno druženje z prijatelji ali osvetlite domačo pisarno. Barva osvetlitve prostora odločno prispeva k vaši produktivnosti in dobremu počutju.

Topla bela svetloba spodbuja sprostitev in vam pomaga preklopiti po dolgem dnevu v službi. Nevtralna bela svetloba dokazano krepi produktivnost jasno vizijo vaših dnevnih opravil. Hladna bela svetloba poveča koncentracijo in pozornost, popolna za domačo pisarno.LED pametne luči Briloner

Pametna razsvetljava doma je sodoben in inovativen način za nadzor celotne hiše z le nekaj kliki in ustvarjanje atmosferskega svetlobnega vzdušja, primernega za vsako situacijo. Pri nas se funkcionalna tehnologija sreča s smiselnim dizajnom. Z več kot 40-letnimi izkušnjami na področju LED bivalne in zunanje razsvetljave naša ekipa nenehno razvija nove načine, kako podpreti vaše vsakdanje življenje s pravo razsvetljavo na najboljši možni način. S svetlobo želimo poudariti razpoloženje vsakega trenutka in zagotoviti domače vzdušje, ki se ujema z vašim stilom opremljanja. 

S krmilnikom LED Smart Home lahko med seboj povežete vse luči v celotni hiši in jih priročno upravljate prek pametnega telefona. Naše LED svetilke je mogoče povezati, kombinirati in krmiliti prek brezplačne aplikacije Tuya.

Z enim klikom lahko prilagodite in preklapljate osvetlitev ene sobe ali vseh svetil skupaj. Določite scenarije in shranite nastavitve svetlobe s ključno besedo, kot je "Light room light" v aplikaciji Tuya. Pri svetilkah CCT z nadzorom barvne temperature lahko določite, da je na primer pri tem scenariju svetloba vedno zatemnjena v topli beli s 3000 Kelvinov in z 80 % svetilnostjo. Ustvarite lahko svojo svetlobno atmosfero za vsako sobo in jo upravljate v aplikaciji. S praktično funkcijo časovnika se na primer luč v otroški sobi samodejno ugasne po 30 minutah ali pa vas v spalnici zbudi točno ob 7. uri ob isti uri z budilko.

Pri nas boste našli pravo LED pametno luč za vsak prostor. Naj bo to pametna LED stropna luč za dnevno sobo, pametna LED plošča za spalnico ali pametni LED trak kot osvetlitev ozadja za pohištvo. Z našimi sodobnimi in zelo funkcionalnimi okvirnimi lučmi Smart LED boste postavili vrhunec z dodatno tehnologijo in funkcijo. Če iščete subtilne, a še vedno pametne ideje za osvetlitev, priporočamo naše pametne LED vgradne luči s preprostim dizajnom v različnih barvah, materialih in velikostih ter praktičnimi funkcijami, kot so zatemnitev, sprememba barvne temperature in RGB barvni nadzor.

Za vsako LED Smart svetilko je na voljo tudi dodaten daljinski upravljalnik, tako da lahko upravljate nadzor osvetlitve tudi brez pametnega telefona.

Pametna razsvetljava doma kot zaščita pred vlomom. Zahvaljujoč nadzoru preko fiksnih urnikov lahko na primer simulirate svojo prisotnost na dopustu in tako vsako uro osvetlite posamezne prostore. Ko je luč prižgana, se vlomilci zavedajo, da je nekdo v hiši in se tako lahko zaščitite pred morebitno krajo.

"Alexa, luč v dnevni sobi." Povežite svoje pametne luči z Amazon Alexa ali Google Home in priročno upravljajte svojo osvetlitev z glasovnim upravljanjem. Še posebej uporabno, ko ste pravkar prišli domov s polnimi rokami nakupovanja in nimate več proste roke za stikalo za luč. Potem lahko v nekaj besedah ​​prižgete luč in vam ni treba tavati po hiši v temi.

Ekonomična LED tehnologija. Briloner LED svetilke niso priljubljene le s svojim modernim dizajnom, temveč tudi zaradi posebej varčnih in dolgotrajnih LED diod. Energetsko učinkovita razsvetljava za vaš bivalni in zunanji prostor.

Razvrsti po:
Prikaži:
3064-014 Led plafonjera ali led stropna svetilka WIFI+Bluetooth + CCT
                  Led plafonjera ali led stropna svetil..
3064-015 Led plafonjera ali led stropna svetilka WIFI+Bluetooth + CCT
                 Led plafonjera ali led stropna svetilk..
3065-014 Led plafonjera ali led stropna svetilka WIFI+Bluetooth + CCT
                Led plafonjera ali led stropna svetilka WIFI..
3065-015 Led plafonjera ali led stropna svetilka WIFI+Bluetooth + CCT
                 Led plafonjera ali led stropna svetilk..
3067-016 Led plafonjera ali led stropna svetilka WIFI+Bluetooth + CCT + RGB
           Led plafonjera ali led stropna svetilka WIFI+Bluetooth + CC..
3511-019 Led stropna ali stenska svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT
Led stropna ali stenska svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT  &nbs..
3515-015 Led stropna svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT
     Led stropna svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT &n..
3515-019 Led stropna svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT
      Led stropna svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT  ..
3538-015 Led stropna svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT
      Led stropna svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT  ..
3538-019 Led stropna svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT
      Led stropna svetilka frame z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth+CCT  ..
7058-015 Led tanek nadometni panel z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth CCT
      Led tanek nadometni panel z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth CCT  &..
7058-016 Led tanek nadometni panel z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth CCT
      Led tanek nadometni panel z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth CCT  &..
7059-015 Led tanek nadometni panel z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth CCT
      Led tanek nadometni panel z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth CCT  &..
7059-016 Led tanek nadometni panel z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth CCT
      Led tanek nadometni panel z ambientalno osvetlitvijo WIFI+Bluetooth CCT  &..
Prikazujem 1 do 15 od 29 (2 strani)